Se relaterede produkter

  Flos Kelvin lampe LED hvid Green mode M/ bordklemme

  Varenr.: 85359

  DKK 3.172,50 / Stk
  (2.538,00 / Stk ex moms)
  v/1 Stk DKK 3.172,50 (2.538,00)
  Flos Kelvin lampe LED hvid Green mode M/ bordklemme
  Lagt i kurv
  3-5 dage

  Flos Kelvin lampe LED Green Mode - farve hvid

  Vælg variant med bordfod eller bordklemme

  Kelvin LED fra Flos er en af de smukkeste og mest funktionelle bordlamper til arbejdsbordet. Den er designet af Antonio Citterio og Toan Nguyen i 2009 af, og har opnået stor succes grundet det smukke design.

  Flos Kelvin LED Green Mode anvender LED og har indbygger funktionen Green Mode. og er derfor energi-besparende. Kelvin Green Mode er selvregulerende i lysstyrken når lampen er i ”green mode”. Det vil sige, at lampens lysmængde reguleres efter mængde af lyset i nære omgivelser. Dette sker ved hjælp af en indbygget lyssensor i lampehovedet. Kelvin Green Mode måler konstant mængden af lyset på bordoverfladen og regulerer lampens lysmængde op eller ned således at der konstant er minimum 500lux på overfladen.

  Lampen er i ”green mode” når dens afbryderknap lyser grønt. Denne funktion kan overstyres ved et simpelt tryk (3 sek.) på afbryderen. Derved kan brugeren selv trinvis regulere lysstyrken op og ned. Afbryderen skifter fra grøn til orange for at vise, at lampen nu er i ”manuel mode”.

  Den giver et godt direkte lys som er ideélt til arbejdsbordet. Ved hjælp af lampens mange justeringsmuligheder kan man dirigere lyset derhen, hvor man har behov for det.  

  Lampens farve: Hvid

  Producent: Flos

  Designer: Antonio Citterio og Toan Nguyn, 2009

  Materialer: Aluminium, Plast

  Mal/dimensioner: H.62,5 x H.max.96 x hoved 10 x 10 x fod 16,5 x 16,5 cm

  Vagt: 4 kg

  Kabellangde: 180 cm

  Leveres incl. LED

  Effekt: 9 Watt

  Lysstyrke: 325 lumens

  Lysfarve: 3000 K (varm hvid)